Här är appen som hjälper dig att förlänga sommaren

Willab Garden, Nordens största leverantör av uterum och växthus, vill göra det enkelt att hitta rätt konstruktion för just din tomt. Därför har de utvecklat en app som låter dig testa alla kombinationer av modeller, utföranden och färger – i din egen trädgård.

En grön oas för odling, ett uterum som förlänger sommaren eller ett extra vardagsrum till familjen? Anledningarna till att skaffa ett uterum eller växthus är många och därför finns det också många olika varianter och designer att välja mellan. För att göra det enklare att hitta rätt uterum eller växthus har därför Willab Garden skapat en app som låter dig se exakt hur ditt nya rum kommer se ut på plats på din tomt.

– I appen kan kunden se produkten i anslutning till sitt eget hus. Vi ser denna utveckling som ett naturligt steg i interaktionen med våra kunder, vi vill ge dem möjlighet att utforma sitt eget uterum eller växthus och prova detsamma på sitt eget hus, säger Eric Cardell marknads- och försäljningschef på Willab Garden.

Enligt Eric Cardell så är utvecklingen av appen en naturlig följd av att Willab Gardens har Nordens största urval av modeller, storlekar och färger att välja på. För den som är intresserad av att skaffa ett uterum eller växthus kan det därför bli svårt att välja. Men med hjälp av appen blir det alltså enkelt att, genom ett knapptryck, testa hur olika modeller, utföranden och färger ser ut på din egen tomt.

Prova Själv: Ladda ner appen och hitta ditt perfekta växthus eller uterum.

För att hitta rätt växthus eller uterum är allt du behöver göra att ladda ner appen till din telefon. Sedan tar du en eller flera bilder på din trädgård och med hjälp av appen kan du testa att placera ut växthuset eller uterummet på olika platser runt ditt hus. Genom ett enkelt knapptryck kan du också byta mellan olika modeller eller färger för att till slut hitta rätt kombination för dig.

– Våra kunder uppskattar verkligen enkelheten i appen och möjligheten att kunna anpassa sitt eget uterum och växthus i lugn och ro från sitt eget hems äger Eric Cardell

Besök Willab Gardens hemsida för mer inspiration.

Presenteras av

Besök våra butiker med växthus och uterum i härliga inspirerande miljöer. I våra butiker hittar du vårt katalogsortiment och lite till. Här får du vägledning av våra kunniga säljare för att hitta det växthus eller uterum som motsvarar dina förväntningar. Du kan få en offert direkt eller göra din beställning. I butikerna hittar du mängder av tillbehör för växthus och trädgård som du kan köpa med dig hem direkt.

Läs mer på willabgarden.se


Hitta ditt perfekta växthus eller uterum med Willab Gardens app

Finns både på AppStore och Google Play - helt gratis


Uterumsguiden

Nu lanserar Willab Garden en ny uterumsguide som ger dig möjlighet att hemma, i lugn och ro bygga ditt uterum på nätet. Du kan se hela uterummet i 3D och snurra runt det i olika vinklar.

Testa själv och skräddarsy ditt perfekta uterum.


Sugen på växthus? Prova Willab Gardens Växthusguide


Ännu mer inspiration hittar du på willabgarden.se