Så designar du ditt eget uterum - i 3D

Med hjälp av ett helt nytt 3D-verktyg låter Willab Garden dig designa ditt eget skräddarsydda uterum. ”När du bestämt dig kan du beställa ditt eget, unika uterum direkt på vår hemsida”, säger marknads- och försäljningschefen Eric Cardell.

För uterums- och växthusleverantören Willab Garden är valfriheten viktig. Därför erbjuder de idag Nordens största urval av olika modeller och utföranden, för att passa alla användningsområden och smaker. Nu tar Willab Garden dessutom möjligheterna till valfrihet ännu ett steg längre. Genom den nya uterumsguiden kan du nämligen själv designa ett skräddarsytt uterum – från ditt eget hem.

– En av orsakerna till att vi skapat uterumsguiden är att vi vill ge människor som inte bor i direkt närhet till våra showrooms en möjlighet att se och prova hur våra produkter ser ut. Uterumsguiden ger också kunden möjlighet att personalisera sitt uterum helt efter egna önskemål, säger Eric Cardell marknads- och försäljningschef på Willab Garden.

Uterumsguiden är ett helt nytt 3D-verktyg som låter dig som kund designa och se ditt nya uterum i från alla vinklar. Dessutom kan du skräddarsy utförandet från grunden, ändra storlek och testa hur det kommer se ut med med olika väggfyllningar som skjutdörrar, panel, skjutfönster.  På så vis gör uterumsguiden det enkelt för dig att hitta exakt den kombination som passar bäst för ditt hus och ditt ändamål.

Förutom att göra det enkelt att designa ditt uterum så ger uterumsguiden dig även exakta prisuppgifter på vad ditt tilltänkta rum kommer kosta. Därmed blir det också enkelt att både jämföra priset för olika kombinationer och att sedan beställa det uterum som du fastnar för.

– När du bestämt dig så kan du beställa ditt eget, unika uterum direkt på vår hemsida! Ordern processas med automatik och laddas direkt ner till vår produktionsenhet. Detta ger hög kvalitet och kort leveranstid – helt enligt kundernas önskemål, säger Eric Cardell.

Testa själv: Så enkelt är det att designa ditt eget uterum.

Två av de som använt Uterumsguiden för att designa sitt uterum är paret Emma och Rickard från Småland. De ville skapa ett skräddarsytt uterum för att kunna samla vänner och släkt från mars till oktober och fastande för ett 20m² stort uterum från Willab Garden.

Varför föll valet på ett uterum från just Willab Garden?

– En bra hemsida och möjligheten att ta fram en 3D-bild med uterumsguiden, säger Rickard som testade sig fram i uterumsguiden innan han och Emma tog sig till butiken i Båstad för att få hjälp med de sista detaljerna.

Besök Willab Gardens hemsida för mer inspiration.

Presenteras av

Besök våra butiker med växthus och uterum i härliga inspirerande miljöer. I våra butiker hittar du vårt katalogsortiment och lite till. Här får du vägledning av våra kunniga säljare för att hitta det växthus eller uterum som motsvarar dina förväntningar. Du kan få en offert direkt eller göra din beställning. I butikerna hittar du mängder av tillbehör för växthus och trädgård som du kan köpa med dig hem direkt.

Läs mer på willabgarden.se


Uterumsguiden

Nu lanserar Willab Garden en ny uterumsguide som ger dig möjlighet att hemma, i lugn och ro bygga ditt uterum på nätet. Du kan se hela uterummet i 3D och snurra runt det i olika vinklar.

Testa själv och skräddarsy ditt perfekta uterum.


Sugen på växthus? Prova Willab Gardens Växthusguide


Ännu mer inspiration hittar du på willabgarden.se

Här är appen som hjälper dig att förlänga sommaren

Willab Garden Willab Garden, Nordens största leverantör av uterum och växthus, vill göra det enkelt att hitta rätt konstruktion för just din tomt. Därför har de utvecklat en app som låter dig testa alla kombinationer av modeller, utföranden och färger – i din egen trädgård.

En grönskande treklöver

Uncategorized En bit utanför Göteborg har Gunilla Geringer skapat en fantastisk oas i sin trädgård. En vacker, delvis stensatt treklöver som lockar både till odling och avslappning.